Introducerer

SundBesked

Et nyt kommunikations-værktøj til sundhedsvæsenet, der gør det nemt sikkert og lovligt at dele visuel information, både for sundhedspersonale og patienter

Læs Mere


Nemt

Brug mindre tid på teknikken, mere tid med patienterne

Sikkert

Del sundhedsdata trygt og sikkert

Lovligt

Overholder alle regler for GDPR og deling af sundhedsdata

Hvorfor SundBesked?

Deling af billeder på tværs af sektorer og faggrupper hvor der bruges forskellige IT-systemer er enten umulig eller meget vanskeligt, især når patienter også inddrages i kommunikationen.

Nogle gange bruges - af nød eller afmagt - usikre løsninger som SMS eller usikre apps. Dette bryder sundhedsdataloven og risikerer, at patientfølsomme data udsættes for misbrug.

Dette medfører at det meget ofte helt undlades at bruge billeder i klinikken, selv om dette forringer kvaliteten af sundhedsydelsen

I modsætning til eksisterende IT-systemer leverer SundBesked den funktionalitet og fleksibilitet der forventes fra moderne kommunikations-apps, samtidig med at alle regler for GDPR og deling af sundhedsdata overholdes.

SundBesked er bygget fra bunden op for at understøtte den kliniske arbejdsgang og kan integreres i øvrige journalsystemer. Derudover har vi et stor fokus på at holde datasikkerheden i top imens vi gøre det nemmere at dele sundhedsdata. Det betyder, at kvaliteten af behandlingen kan øges og samtidig spares tid på dokumentation og interaktion med IT-systemer. Dertil åbner SundBesked op for mange nye muligheder indenfor telemedicinske konsultationer.

Funktionaliteter

SundBesked er under udvikling.
Her kan du se nogle af de kernefuntkioner som vi arbjeder på at levere..

Sundheds-IT til dig!

Bygget fra bunden op for at   
afspejle din klinisk arbjedsgang.   

Lagring i skyen

Sikker opbevaring af
sundhedsdata i skyen.

Bedre komunikation

Muligøre deling af sundedsdata på tværs af faggrupper og sektorer, uafhængigt af øvrige IT-systemer.

Nemt at bruge

Intuitivt og smidigt værktøj med en morderne brugerflade.

Bred interagration

Kan integreres med øvrige journalføringsværktøjer.

"BYOD"

Bring your own device - Brug din personlige smartphone til at optage sundhedsdata.

Vores Team

Holdet bag SundBesked består af tre dedikerede personer fra “BioMedical Design Novo Nordic Foundation Fellowship Programme” – en postgraduate uddannelse i sundhedsinnovation – fra Københavns Universitet.

Teamet har samlet stor klinisk erfaring og dybt kendskab i den tilgrundliggende IT-infrastruktur i sundhedsvæsenet. Dette giver forståelse af de eksisterende processer og arbejdsgange, og sikre at vores løsning komplementerer det faglige arbejde, samtidig med at den rent teknisk vil kunne integreres og implementeres i eksisterende journalsystemer.

Ingvill Ellertsen

Chief Executive Officer

Læge med klinisk erfaring fra akutmodtagelse, skadestue, almen praksis og kirurgiske afdelinger. Har derudover arbejdet i hjemmesygeplejen og som sygeplejevikar.

Frederik Kirk

Cheif Technical Officer

Civilingeniør i Medicin og Teknologi, specialiseret i Computer Aided Diagnostics, udvikling af sundheds-IT og integration af sundheds-IT i offentligt regi.

Stephan
Bach-Frommer

Cheif Clinical Officer

Speciallæge med 15 års klinisk arbejde med karkirurgi, traume og invasiv radiologi. Tidligerer erfaring fra startups inden for medieproduktion og sundhedsinformation.

Ofte stillede spørgsmål

Her er svarene på ofte stillede spørgsmål. Finder du ikke det du har brug for er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Appen er stadig under udvikling og vi er i gang med at brugerteste de første versioner. Hvis du kunne tænke dig at være med i processen kan du kontakte os ved at bruge nedenstående kontaktformular her på siden.
Vi arbejder på højtryk for at få SundBesked ud til jer. Vi har ikke offentliggjort vores udgivelsesdato endnu.
Følg med her på siden eller tilmeld dig evt vores nyhedsbrev.
Der er rigtig mange funktioner som vi allerede har planer om at indbygge i vores app. Faktisk så mange at en del ikke kommer med i første udgave. Skriv gerne til os, og fortæl hvad du kunne tænke dig fra værktøjet.

Seneste Nyt

Her kan du læse de seneste nyheder vedrørende SundBesked. Nyhederne opdateres løbende.

Nyt legat fra Fonden for Entreprenørskab

SundBesked har modtaget endnu et legat fra Fonden for Entreprenørskab! Støtten skal bruges på udvikling af vores prototype så den kan testes hos fremtidige brugere fra sundhedsvæsenet.

  • By Admin
  • Nov 11, 2021
Gå til Mikrolegat

Ingvill Ellertsen, CEO af SundBesked modtager det prestigefyldte Innograduate Legat

Vi er stolte af at kunne meddele at SundBesked har modtaget InnovationsFondens Innograduate legat. Det er vores CEO Ingvill Ellertsen som i de næste 12 måneders skal igennem intensivt udviklingsforløb med SundBesked.

  • By Admin
  • Jun 26, 2021
Gå til Innovationsfonden

SundBesked ApS Stiftet

SundBesked er et nyt spinout firma udgående fra Biomedical Design Uddannelsen ved Københavns Universitet. Vi arbjeder med sundhedskommunikation og telemedicin og vores løsning, SundBesked, vil muliggøre nem, sikker og lovlig deling af billeder i sundhedsvæsenet.

  • By Admin
  • Jun 06, 2021

SundBesked Modtager Mikrolegat

SundBesked har modtaget et legat fra Fonden for Entreprenørskab på 25000 kroner. Beløbet skal bruges på videreudviking af vores kerneprodukt, et nyt innovativt komunikationsverktøj til sundhedsvæsnet.

  • By Admin
  • Jun 01, 2021
Gå til Mikrolegat

Kontakt Os

Brug nedenstående formular til at kontakte SundBesked.

Webersgade 6
2100 København Ø